L O U I E

Aut viam inveniam aut faciam

supermotherfuckerday

Publicerad 2013-02-27 21:35:57 i träning, underbara dagar, vardag,

så jäkla bra dag, imorse så fick jag ett trevligt sms om att jag skulle komma till salongen och fixa håret.. eller alltså tvätta det för att se om min allergiska reaktion skulle lägga sig och visst fan har den det! superskönt. Inte nog med det, jag fick lyxen att bokat in ett träningspass med Lina på kvällen sedan också. Direkt efter att jag gick därifrån så mötte jag upp min älskade lilla soffipropp, och det går inte att inte tillägga att hon är en heeeeeeelt underbar person! Det finns få som denna sköna bönan. Det blev så lyckat att vi faktiskt ska ses imon igen. wiie. Det blev en fika på 2,5 timmar och det var välbehövligt för det går alllllllllllllldelsess för långt mellan gångerna och som jag sa till proppen så beror det på att alla har så olika scheman och det är svårt att matcha alltid. Men jag har faktiskt bestämt för mig själv att jag ska träffa mina polare mer nu när det är lugnt i skolan för det finns fan ingen tid annars.. men nomnom på att det känns bra!
 
Täningen gick bra, eller alltså allt som är träning är bra får jag väl lägga till då. För jag är i en sån oform som jag aldrig tidigare varit i. HELT sinnes sjukt alltså, man tror att man orkar lika mycket som sist man höll på men icke, det känns som jag ska spy så fort jag börjar träna och det är sjukt störande, jag mår liksom illa och det har ju faktiskt hänt att jag tränat till jag spytt och det är mindre trevligt vill jag lägga till. Men Lina är en gryp PT och imorgon kör vi igen, innan jag ska träffa Lina! Så nu ska jag sluta med godiset och sånt, för jag det är faktiskt enbart därför som jag inte går ner i vikt, rör på mig gör jag och äter "bra" middagar, men godiset måste bort och för mig funkar det inte att inte vara drastisk.. Någon sa att om man gör något lite halvdant så bryter man inte sina dåliga vanor och precis så är det för mig. 

torsk/torka

Publicerad 2013-02-26 13:17:00 i vardag,

Ohmygod, det händer ingenting nu för tiden. Men jag ska börja att ta tag i livet lite mer nu! Började träna igen, men blev sjuk, så nu börjar en uppförsbacke igen, dock så har jag bestämt mig för att faktiskt gå ner i vikt igen, jag ska tappa 10 kg, men börjar med ett delmål på 5kg. Målet är att jag ska tappat detta till juli, vilket är väldigt rimligt och klarar jag detta innan dess så är det ännu bättre, då kan jag ju sätta upp nya delmål och mål. 
 
Nu börjar det idag iaf med att jag snart ska gå ut på en probmenad i detta härliga vårväder som vi har utanför oss i Göteborg.
 
Gick upp tidigt för att gå till skolan och när jag väl kom dit så var det en riktig skitföreläsare så gick igen efter tre timmar. Så nu har jag pratat med mor mig och druckit kaffe, så passa på att gå in här och kika och kom på att jag får ta tag i detta igen. Tänkte faktiskt dela med mig av en händelse som hände när jag var och besökte IVA på Östra för några veckor sedan, men det kommer när jag får lite skrivtorka. Jaja, nu blir det att ta på mig mina träningskläder för en PW längst kanalen. PUSS&KRAM

Om

Min profilbild

Mitt namn är Louise. Jag är 22 år gammal och bor på Hisingen, Göteborg tillsammans med min pojkvän. Jag studerar på Göteborgs Universitet och kommer examineras som sjuksköterska. I min blogg läser ni bland annat om min resa genom kampen om att gå ner i vikt och där med träning och kost. Självklart kommer jag också att skriva det som faller mig in just då, kanske om kläder, plugg och massa annat. Jag kan ibland tro mig veta mest, tro mig vara bäst. Passar inte det dig, stick!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela