L O U I E

Aut viam inveniam aut faciam

12 September

Publicerad 2012-09-13 14:59:55 i underbara dagar,

Min lillasysters födelsedag, hon fyller hela 20 år, min LILLA syster (vet särskrivning) men hon är min lilla syster, inte lillasyster.. herregud. haha! Hon bor i Axvall och går på folkhögskola samtidigt som hon riktigt älskar det. Är så glad för hennes skull, att hon trivs, att det går bra och att hon är MIN syster. Helt underbar dag i varje fall, efter att klockan blev 11:30 vill säga. Mamma och pappa kom och hämtade mig efter att jag varit i stan en stund med Stephanie och shoppat.. Det blev skor, tröja och kofta för min del medan en tröja, plånbok och skrivare för Steff.
 
Vi åkte och hämtade en bokhylla vi tog med upp till Camilla, sen fick vi en rundvandring på hur det såg ut och det var verkligen supermysigt, blir nästan lite avis för att det är så bra, dock passar det henne mycket bättre än mig så det är bra att det är hon som är där. Vi åkte även in till Skövde och käkade på restaurang, och mysig stad. Sedan blev det tid för att be ge sig vidare hemmåt igen till bästewilliam :) 
 
Innan 11:30 som jag skrev var det tenta i Mikrobiologi 1, alltså bakteriologi, virologi och immunologi. Riktig jävla skittenta. Tror jag kommer få göra omtenta, men det som var det sjuka i denna tentan var att vi inte fick visa vad vi kunde, alltså hela klassen kände likadant, vi fick inte visa vad vi kunde??!? Vilket en tenta är gjort för. Det som är är att vi fick TOLKA frågorna och alla har tolkat de på två sett, så hälften av klassen kommer att tolkat rätt hälften fel, och en tenta ska fan inte gå och tolka, jävla skitlärare.. ialla fall två av tre! Den tredje kunde haft alla ämnena så hade hela klassen klarat sig. Men jaja, nu lämnar jag det, för jag orkar inte med det längre. Dock får jag ju plugga på det igen antaligen :/ 
 
Puss&kram
 

 
 

Manana & trevligt sällskap

Publicerad 2012-09-10 11:16:00 i vardag,

I lördags som sagt åkte vi ju till Manana och käkade tapas. Supertrevligt, Fagge och Sandra bokade in sig i våran reservation. Vi käkade och drack, supergott! Frågan är om våra räkskärtar var dåliga för både jag och william har fått magsjukasymtom. Jag gick upp och spydde lördag natt, och nu har william fått typ likadant fast åt andra hållet så att säga. Men men, ska aldrig äta räkor där igen iallafall. 
 
Igår hände här inte mycket, vi låg i soffan hela dagen, ingen av oss mådde ju så bra, och jag är helt övertygad om att det beror på maten. Ingen av oss blev särskilt påverkad av den lilla mängd alkohol vi drack så, ja, det var maten. Idag blir det iaf att åka till skolan, lite frågestund inför tentan på onsdg, och shit va nervös jag är, eller nervös är kanske inte rätt ord. Jag drömmer mardrömmar om bakterier och virus iaf, det är lite sjukt. 
 
 
 


i want you

Publicerad 2012-09-08 12:25:00 i vardag,

Åh mycket man vill ha nu, jag vill ha en ny Macbook, iPad, Primeboots, och ny vinterjacka. Sen behöver William ha en ny vinterjacka och skor också, detta går ju inte ihop? Tack och lov för att jag har en snäll mamma och pappa som hjälper till med lite till datorn, jag menar, vem har råd som 22åring och student att gå och köpa en ny Macbook utan vidare? Inte jag ialla fall. Vart finns det förresten snygga, kvinnliga vinterjackor?
 
Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte orkat och inte heller haft tid. Jag pluggar inför tenta nu bland annat.
 
Under den senaste tiden har det inte hänt så mycket egentligen. Var på bonnefest förra helgen med Hannah, Jonthe, William och några till som kom över på lite vin och mys. Men annars har jag varit i skolan mellan 8-16 varje dag typ för att plugga eller varit i föreläsningar. Ska fan klara min Mikrobiologitenta som är på min systers födelsedag, 12 September. Har alltså allt som allt 2 veckor på mig att först få informationen och plugga in den från föreläsningar och bok. Helt galet faktiskt. 
 
Men ikväll blir det mys med William, vi ska till MAÑANA, en supergod tapasresturang. Sedan ska vi kanske till Kanellbullecafét om det finns plats i magen. wiie! 
 
Så nu ska jag sätta mig igen och plugga, Frida kommer snart tillbaka :) 

RESULTAT

Publicerad 2012-09-05 18:34:00 i FITNESSFIGHTEN, kost, träning,

 
Efter 30 dagars träning och rätt kost har mina resultat kommit (även om de tog lite tid att klippa ihop allt). RIKTIGT nöjd, rekommenderar verkligen alla att prova detta för ett hälsosammare liv, men också för att få bättre koll på din kropp!
 
 
Midja: -12,5 cm
Vikt: - 3,5 kg
Vilopuls: - 14slag/min

Om

Min profilbild

Mitt namn är Louise. Jag är 22 år gammal och bor på Hisingen, Göteborg tillsammans med min pojkvän. Jag studerar på Göteborgs Universitet och kommer examineras som sjuksköterska. I min blogg läser ni bland annat om min resa genom kampen om att gå ner i vikt och där med träning och kost. Självklart kommer jag också att skriva det som faller mig in just då, kanske om kläder, plugg och massa annat. Jag kan ibland tro mig veta mest, tro mig vara bäst. Passar inte det dig, stick!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela