L O U I E

Aut viam inveniam aut faciam

7 timmar kvar

Publicerad 2012-07-31 18:45:21 i

Nu är det bara 7 timmar kvar till det är den 1 Augusti, alltså dagen jag börjar Fitnessfighten. Har ju redan tjuvstartat lite vad gäller maten, har börjat väga det jag äter för att få in en rutin lite fortare. Det känns jätte bra, lite kul att väga eftersom jag köpt mig en ny hushålssvåg också. 
 
Till frukost blev det idag återigen havregrynsgröt med kanel, dock utan mjölk. Så blev det en knäckemacka med skinka (för att få i mig proteinet). Det är faktiskt gott, men som Sara sa så ska man äta 300-400kcal till frukost för att få en bra start på dagen. Så jag ligger lite i underskott, men imon som sagt drar det ju igång på riktigt och då ska jag följa allt till punkt och pricka. 
 
Sedan till lunch blev det en mellanmålssmoothie. 
140g lättkesella
60g hallon
och en skvätt vatten
Mixa och drick. supergott! Det blir 125kcal, vilket är lagom som mellanmål.
 
Nu till middag blev det
kassler
annanas
500g lättkesella
en påse tacokrydda
225g i ugnen i 20 minuter (4 personer).
 
Det blev gott, och nyttigt är det ju framförallt. Det riktiga receptet har egentligen creamfreasch och en skvätt grädde. Men detta var ett jättebra allternativ om man vill ha det nyttigare. Fast jag ska ju inte ljuga, det är godare med det ursprungliga
 
.
 

Hallon&blåbärssmootie

Publicerad 2012-07-30 21:40:30 i

 
Nyttig SMOOTHIE
2 dl lättfil / vatten (beror på hur nyttigt man vill ha det)
20 g blåbär
30 g jordgubbar
140 g kesella, kvarg
 
Man kan ju byta på bären efter egen smak. Tycker man inte att det är tillräckligt sött, kan man lägga i lite honung, men då är den givetvis inte lika nyttig. Vill man ha den lite mer frukostaktig kan man även lägga i lite müsli, osötad givetvis. Kan varmt rekommendera det ovan i varje fall, mycket gott! 
 

2 dagar kvar

Publicerad 2012-07-30 19:08:56 i kost, träning,

Nu är det bara 2 dagar kvar tills det hela drar igång och idag har jag smakat lite på vad det hela innebär. Jag åt havregrynsgröt med kanel och en halv dl mjölk till frukost. Det var helt okej, men jag ska ju aldrig mer göra det i mickron, det är ju säkert. Blir såå mycket godare i kastrull. Imorgon blir det en smootie til frukost, såg att det fanns ett recept som verkade gott, så imon kommer det komma upp en bild. Till mellanmål vägde jag igår upp lättkesella och färska hallon, och detta har jag ju ätit flera gånger innan, men jag rekommenderar ändå frysta hallon, det blir lite krämigare och smakar mer hallon av det. Imorgon blir det nog även ett knäckebröd med lite skinka också, viktigt att få i sig fibrer med. Sedan nu till lunch blev det 25g pasta och kyckling med en kvargsås, soya, salt, peppar, buljong och chilli. Mycket gott kan jag säga. Måste komma ihåg att ta lite kort, så ni får se all den goda mat jag äter. 
 
Sjuktligt trött idag, efter att jobbar 5 dagar så är det obeskrivligt hur trött jag är. Det är som att det är fredag idag, men ja, det blir ändring på min trötthet snart! När jag börjar träna kommer jag sova bättre och det gör att jag inte kommer vara lika trött på eftermiddagarna. Så nu, när jag börjat komma igång med lite med maten känner jag att peppen i mig börjar komma tillbaka, den har varit borta idag, om man säger så. Men ja, nu är det skönt, William ska få ta kort på mig igen, profil, sida och baksida, för att jag ska kunna lägga upp bilderna på FitnessFighten:s sida, sedan ta min vilopuls och mäta min midja. Sen börjar nerräkningen, YES! 
 
Blir kanske en smootie redan ikväll, william vill ha en, då får ni ett kort på det! 
 
Puss&kram

Helgen

Publicerad 2012-07-29 18:36:55 i träning,

Det har varit mycket jobb denna helgen, börjat 7 och slutar 16, på hemtjänsten. Så det är därför jag inte uppdaterat, har varit helt slut efter jobbet så har PN:at (powenapat) varje dag, minst en och en halv timma. Dock blir jag inte piggare av det. Har iaf lånat pappas bil i helgen, så i fredags hämtade jag William hos hans vän Sjöstrand, full och glad. Dock blev det enbart 4,5 timmars sömn den natten, och igår ble de ca 6,5-7timmar, så inte så konstigt om man är trött kanske. Annars har det inte hänt så mycket denna helgen, jobbar ju som sagt och är som en sömngångare. Idag somnade jag hos mamma en stund, när jag var och hälsa på, på arbetstid, normalt?
 
Idag har jag iaf fått matschemat från FitnessFighten, så imon ska jag handla lunch och middagsmat, mellanmål och frukost har jag redan hemma. Ser fram emot att äntligen börja snart, och att även få sovmorgon, dock inte för än på Tisdag. Men då drar allt igång, även om schemat kommer på onsdag så ska jag och träna då, bara kondition. Sen är det massa plugg den dagen också, har ju en del att stå i nu fram till den 16:e då tentan är. 
 
Tråkig helg, tråkigt inlägg.
 
Det kommer komma upp mycket bilder under dessa 30 dagar också. Men nu ska jag lägga mig i soffan igen, kommer nog gå och lägga mig megatidigt för jag är sååå trött.
 
 
 
Ett gamalt kort, men snart är tjockisen borta, 30 dagar kvar till jag är fastare och lite lättare. Men nästa sommar, då jävlar! 

Trevligt men galet!

Publicerad 2012-07-27 10:39:41 i vardag,

Ja men shit, gick ut och skulle bara dricka några kalla med Hannah, men så blev inte riktigt fallet! Vi satt på bar himmel (operans lilla trevliga terass) och där satt vi i kanske 3 timmar.. Tjöta som att det var igår vi träffades. Men det är visserligen den relationen vi har! Vi planera våra bröllop, prata relationer, både vad gäller våra förhållanden, vänners men också vänskapsrelationer!

Helt underbart var de ialla fall, måste göras oftare! Orden tar aldrig slut, vi kan prata flera dagar i sträck om de inte var för att man var tvungen att gå på toa och sova! Det slutade där med att vi båda kände att vi hade druckit så det räcker för kvällen, men så poängterar jag där, för drinkarna vi druckit tog oss till Berså där vi dansa röven av oss, haha, ja! Vi dansade och dansade och dansade! Superkul, länge sedan nu! Pinsamt att massa småpojkar (för vår smak) kommer och vill dansa! Men vid de den här tiden kan inget förstöra kvällen, vi motar bort de här killarna och fortsätter med de vi gjorde innan, dansa röven av oss! Om någon såg oss igår så var vi crazy, för vi kan, för vi vill, för vi är vi! Tack igen Hannah, helt underbart!

            

5 dagar kvar

Publicerad 2012-07-26 18:36:26 i kost, träning, vardag,

Nu är det bara 5 dagar kvar och jag passar på att äta lite vad jag känner för, för om 5 dagar har jag inga godisdagar, utan enbart nyttig mat. Så idag blev det Champinjonsoppa med avokado, jordgubbar och morot till middag. Låter kanske inte så farligt, men när soppan är gjord på kött, champinjoner, champinjonsoya, peppar och grädde är det inte lika nyttigt. Det varmt rekommendera det ialla fall, om man gillar svamp då såklart. Enkelt och gott. 
 
Funderar på att gå till gymmet idag, kl är ju inte så mycket och jag jobbar kväll imon så måste inte komma i säng som igår. Eller ska vi åka ner och bada? hmm. Kul att jobba inomhus i detta vädret förresten, tur för min del en dag som denna är ialla fall att jag inte ser så mycket av solen, mycket på jobbet och mycket skugga runt byggnaden. Det blir inte lika tungt att veta vad man missar då. 
 
Idag har varit en bra dag, william är gullig, amanda jobbade (vilket underlättar VÄLDIGT mycket), skjuts till och från jobbet på det och tiden har gått fort. Det blir ingen träning idag men vänta bara tills ni ska få se mina nya träningskläder, GALET nöjd med mina sportbhar och armmobilhållaren eller vad fan det nu är för något. Jag vill se en film sen också, har blivit filmtokig. Vill bara titta på film hela tiden, det är såå skönt. Men nej, istället blir det att åka ner till stan och träffa Hannah Peters, har inte setts på länge så vi har ju en del att prata om. wiiie. Men jaja, vi hörs sen! 
 
puss&kram

6 dagar kvar

Publicerad 2012-07-25 21:44:44 i vardag,

Såg precis filmen "jag saknar dig", det handlar om en tjej som heter Tina på 14 år, hon förlorar sin tvillingsyster Cilla och man får följa hennes tid efter olyckan. Så som jag suttit och lipat i soffan, det är helt sjukt. Jag känner igen mycket från Tina efter min brors död, sorgen i hjärtat och saknaden. Det var ju inte särskilt bra skådelselare, men det spelade ingen som helst roll, det var så vansinnigt fin handling. Är du nere men inte vet varför och vill få ut känslor, ska du verkligen se den. Det är en tjejfilm, verkligen. Men herregud vad jag lipat ikväll. 
 
Det blev ingen smootie, det blev lite sent så gör den imon istället. Då kommer mina ingridienser också, man kan ju välja lite själv hur man vill göra men, jag gör på mitt sätt. 
 
6 dagar kvar är det ialla fall, tills det sunda livet drar igång. Nästa sommar ska jag fan inte skämmas för att ta på mig bikinin ialla fall, så ska jag visa upp den grymma kropp jag ska träna för att få denna vintern. Jag ska få den snygga kropp jag en gång i tiden haft, för jävlar va snygg jag ska bli. Går jag inte ner alla 13 kilona blir jag inte knäckt, men jag vet att jag kan klara det med lite diciplin. och den kan ingen annan än jag ta fram när jag verkligen vill något. 
 
Även min sjätte dag som jag bloggar nu. ska jag in i duschen iaf, sen blir det sängen tidigt eftersom jag börjar tidigt imon. Underbar kollega har jag också, Amanda, som hämtar mig nästan utanför huset och kör mig till jobbet, det kallar jag lyx. Sov gott mina sköna! 

home is where the heart is

Publicerad 2012-07-25 19:11:19 i

Kan jag få lite träningsmusikstips? 
 
Jamen visst blev det lite pluggat idag, kolla ialla fall igenom övningstentorna. Eller nu underdrev jag, jag besvarade det mesta på övningstentorna, hela 6 timmar satt jag och leta upp svaren för typ 32 frågor. Men det gav ju något, tänker är tillbaka i studietänk, och det är ju en fördel om man ska skriva tenta om 22 dagar. Det är mycket nu, plugg, jobb, träning, kost, ja det känns som mycket ialla fall. Men det är sån jag är ioch för sig. Många bollar i luften. 
 
Det blev även ett dopp i det blå när William slutade jobba, jag och mamma väntade jättelänge (kändes det som), för shit vilket härligt väder de har varit idag. Hoppas det blir likadant på fredag förmiddag (gärna regn på kvällen, eftesom jag jobbar då). Riktigt uppfriskande var det ialla fall, varmt på land men svalt i vattnet. UNDERBART! Inte alls lika salt som utomlands, tack och lov. 
 
Idag blir det inte heller någon träning, för har varit nere på Tildas och käkat Plankstek ala Tildas med williebob, vilket gjort mig väldigt mätt.. Dessutom så drack jag mig en välförtjänst cider och att träna med alkohol i kroppen ger typ 0 (även om det är så lite). Så istället ska jag titta på filmen "jag sakar dig, jag saknar dig", (en riktig tjejfilm) kanske går till gymmet senare, får se. Imon är det jobb igen, kl 7:00. så får lägga mig tidigt idag, inte halv 2 som jag gjort de senaste nätterna. Men ja, det är ju pengar ialla fall, även om jag inte trivs särskilt bra där. Men fredag är ju också Kusten, och då ska jag ta tillfället i akt att plugga med fullt betalt, så kan man med gott samvete jobba på hemtjänsten i helgen utan att göra ett piss efteråt. Jobbar som sagt hemtjänsten lördag-måndag, sen är jag ledig 2 dagar. Sen är det massa jobb, men den 12 Augusti slutar jag sommar jobba, och ska fokusera på tentan, till 100%. Skulle vara så himla skönt om jag klara den och kan lägga det bakom mig och fokusera på mikrobiologin som börjar den 28:e. gaah. 
 
Jaja, det kommer ett inlägg senare igen, och blir det någon träning vet ni det då. Ska göra smoothie på färska bär. muums.
 
 
Tildas, rätt utanför fönstret.

25 Juli

Publicerad 2012-07-25 11:02:24 i vardag,

Jag måste göra något åt mina morgonvanor.. Fattar inte att jag kan vara så trött, men jaja.. När jag börjar träna blir jag väl piggare, hoppas jag! Idag ska jag ialla fall plugga, annars kommer jag aldrig igång! Har ju en omtenta på de endokrina och exokrina systemet, blodomlopper, hjärtat, matspjälkningen och respiratorn! Ja, ni ser, en gigantisk tenta! Och jag har försökt tänka bort det på alla sätt, men nu är de bara tre veckor kvar och jag har inte ens öppnat boken så får ta tag i det idag! Fördelen med plugg är att man kan sola samtidigt, för det finns inget som säger att man måste vara inomhus! Därför åker jag nu ner till mamma och pappa i hjuvik, där är det lugnt och soligt! Det bästa hade varit om min syster kunde förhöra mig, för när hon gör det blir allt så mycket roligare! Kommer ihåg det på ett bättre sätt, på tal om de så är hon väldigt rolig för hon hänger upp kunskapen på ett riktigt komiskt sätt! Börjar få ångest nu när jag vet att hon snart inte är kvar i Göteborg, men de ger iof också mig en anledning till att åka och hälsa på henne.. Men jaja, de är för långt fram för att oroa sig! Sjukt opepp för att plugga, men de måste göras och när jag sätter denna tentan, kommer jag vara gladaste tjejen på länge, som professorn sa när vi började föreläsningen för denna tenta "de är ingen tenta på sjuksköterskaprogrammet som så många får göra om". Kul att höra! Vi hörs sen,

Actl labores jucundi

Publicerad 2012-07-24 22:55:07 i träning,

(ljuv är mödans lön)
Pratade med den tjej som fick mig att öppna ögonen för FitnessFighten förut, om det finns tid så ska hon träna med mig på Onsdag, alltså dag nummer 1, helt underbart att ha henne med så man får lite mer pli på sig själv, men också någon som vet hur man ska göra allt. För det är ju en rädsla, att jag inte vet hur jag ska göra? 
 
Det blev lite grejer på Ullared, en hel del. Mycket är tråk och måsten, jag menar, sopphink, mopp, sopborste, trasor m.m är inte särskilt roligt. Men det blev även andra roliga köp som träningskläder, mest sport Bh:ar och linnen, men också ett par byxor. Trosor och strumpor är såå värt att köpa nere på Gekås, det är en förbrukningsvara, de ska alla slängas förr eller senare! Jag köpte även en Iphonehållare, sån där man sätter på armen, och kan ha en nyckel i, hoppas det är bra nu, för jävlar va jag ska ta i på Onsdag, helt galen kommer jag vara. Skönt är att jag är ledig både tisdag och onsdag, så jag kan verkligen peppa upp mig själv, ska träna lite lätt utan schema på tisdagen, sen ska jag börja med matschemat på söndag, så målet är att göra så mycket jag bara kan.
 
Köpte iaf grejer för 3,400kr. Så det är mycket som handlats. 
 
Behöver tips på lite träningsmusik, både när jag konditionstränar och styrketränar? 

7 dagar kvar

Publicerad 2012-07-24 10:56:32 i träning,

Är så sjukt taggad för att göra det här, SJUKT taggad. 
 
Denna bloggen skapade jag för att peppa upp mig själv när det är jobbigt, och nu innan det börjar men också under själva perioden för när jag kommer till dag nr 20 och tycker att det är en jobbig dag, då kan jag gå tillbaka till de första dagarna, som jag antar borde vara ännu jobbigare, med tanke på att min kropp är så otränad. Vilket gör att jag hoppas att det går lite lättare. 
 
jag kommer vara stenhård på maten, är det något jag anser att detta är inte nyttigt är frågan om jag kommer äta det eller byta ut det. Typ, pasta, jag vill inte äta det just för att jag svullnar av det. Det är ju bättre att ta bort det ett litet tag iaf, och sen kan jag börja med mindra portioner? Kan någon svara på det, om det är så det funkar? 
 
Idag blir det ullared ialla fall, och jag är jätteglad för att William följer med mig, även om det är lite motsträvigt. Ska ju som sagt handla grejer till hemmet, tråkiga saker som sköljmedel, tandbortstar, hårspännen (mig men ändå), städ grejer, ja lite smått och gott. Sen att jag kommer att köpa underkläder, strumpor och träningskläder också är en annan femma, men ja, det är ju bra att köpa dom där de inte kostar något, för om en månad kommer de inte att sitta lika tajt och om 2-3 månader kanske jag inte kan ha de över huvudtaget, vem vet? 
 
Jag älskar iaf känslan jag har i kroppen idag. Ska Nog gå och träna en igen, även om det bara är träning som är superlätt. Men, börjar som sagt inte för än om 7 dagar. Och anledningen till att jag inte kör igång innan är för att det kan bli svårt att få denna rivande start som FitnessFighten säger att man får, även om det är långsiktigt då..
 
Nu kom Stephanie en snabbis, ska bara tjöta lite, men.. Skriver mer sen! 

Animerade filmer

Publicerad 2012-07-23 22:59:59 i vardag,

Efter att William kommit hem och käkat blev de en massa mys till två Animerade filmer. Den första vi såg var Kung Fu Panda (men den har jag sett innan). Den är för rolig, Poo är väldigt klumpig, men ändå så jävla bra. Kan jag varmt rekommendera. Sen såg vi Monsters Inc, ja det blev en barnkväll. haha. Den var också bra, lite sorglig (för att vara en barn film) men ändå rolig. Dock gillar jag Lejon Kungen mer, även om den bara är tecknad. Men nu är det Sex Education som gäller, lite vuxet (ungdomligt) får det vara också.
 
Imorgon blir det Ullared, med william för att han är så himla bra. Ska handla mest grejer till hemmet, men också träningskläder till mig. För ska jag träna 7 dagar i veckan i 4 veckors tid behöver jag mer än 3 par träningskläder, vilken stank det skulle bli annars. Jaja, imon kommer det ett kollage på det som kan vara roligt att se, hoppas jag (får se om jag lyckas klippa ihop något).
 
Goodnight 
 

8 dagar kvar

Publicerad 2012-07-23 15:36:03 i bilder, träning, vardag,

Ledig idag, men ändå en seg dag. Fast jag är inte hemma sittandes för det. Har varit hemma hos Stephanie och tjötat lite, dock väldigt trött:a. haha, men efter att gått till gymmet en timma så känner jag mig piggare.. Så snart ska jag laga mat, till min älskade man. Idag blir det chilli con carne, har ett eget recept, på hittat av ingen bättre än mig, det mesta handlar ju om själva köttfärssåsen. Tror Chilli Con Carne är Williams favoritmat, vilket gör det extra roligt att laga det. Kanske lägger upp mina hemliga ingredienser sedan, får se om det ska avslöjas redan nu. 
 
Har ialla fall varit på gymmet och Crosstrainat i 30 minuter, sedan körde jag lite ben, men som sagt, längtar som fan rent ut sagt till den 1 Augusti, har lite mer att gå upp på morgonen för då. Det jag menar är att jag får ett schema vad gäller både mat och träning. Det är svårt att gå till gymmet utan att vad som ska göras och även vad som faktiskt ger resultat. 
 
Tidigare har jag alltid gått dit en vecka eller två och verkligen kört slut på mig själv. Vilket gör att jag tappar suget och slutar upp ett tag, och sedan händer samma sak om på om igen, så för de som inte förstår varför jag verkligen vill vara med på FitnessFightens program får nog lite mer förståelse nu. 
 
Men jaja, nu måste jag börja med maten, den ska vara klar om ca 30 minuter. 
 
En liten bild som visar mina snygga svettfläckar skadar väl aldrig? NJEAIO. 

 
 
 
 

Mys i soffan!

Publicerad 2012-07-22 23:37:32 i vardag,

Nu passar vi på att mysa i soffan, till Batman med Pepsi Max och body butter från TheBodyShop! En bra film faktiskt, även om man sett den några gånger så tröttnar man inte.. Det är ett bra betyg! Imon blir det nog lite plugg också, och mys i soffan om vädret tillåter, med film och kanske lite bak, äälskar att baka! Nu fortsätter filmen, hörs imon!

Slappis, 9 dagar

Publicerad 2012-07-22 19:34:37 i träning, vardag,

Det blev ingen utgång eller utemys igår, för William var ju ute dagen innan, och förkylningen blev inte direkt bättre av det, så det blev slappt i soffan med lite gott att äta och zapp. Trotts det är jag lika idag slapp som en... jag vet inte (hitta era egna ord). Har jobbat på kusten igen, att jobbar förmiddagspasset gör att tiden går ganska fort, men segt att behöva gå upp så tidigt. Men man kan ju inte få allt, varför skulle man kunna det? 
 
Måste tacka min syster enormt mycket som hjälpt mig med bloggen. Det är hon som gjort all design. Nu ska jag försöka lära mig att göra det själv, ladda ner något program och går in på www.designadinblogg.se/ för att lära mig, så jag kan få det exakt så som jag vill. Ska nog ner till gymmet imon, och kanske gå en promenad med william, om han orkar efter jobbet. Men då blir det nog i hans fart, för orkar inte gymma och PW:a, då slår jag sönder motivationen igen, och denna gången ska det gå hela vägen. Nästa sommar ska jag vara en het jävel som inte skäms när kameran kommer fram. men, tomma ord om det inte kommer handling. 9 DAGAR KVAR. snart så, 
 
Nu ska jag krya ner i soffan igen, och äta Ostbågar (william glömde chokladen -.-), snart försvinner alla dessa gottesaker, men, när sötsuget är borta.. i´m back on track. Vill även tillägga att williams DAMPKLICKANDE när han spelar, fyfan. (vet att han läser detta) 
 

Lördag, 10 dagar kvar.

Publicerad 2012-07-21 15:11:44 i träning, vardag,

Kom precis hem från jobbet, ett av dom, Kusten. Det var faktiskt lite kul att jobba idag, gillar ju annars inte att jobba där eftersom det inte finns något att göra. Sitter i Receptionen och har typ 8 incheck på 8 timmar, det är allt. Men, idag jobbade jag ju förmiddag, så tog fram frukost till gästerna, och träffade två nya personer som jag inte pratat med innan, från städet. Riktigt sköna människor, därav att det var kul, och snäll kollega som jag har så fick jag samma pass imon. Annars hade det varit kvällspasset, det tråkiga. Som det inte finns något att göra på, men istället kan jag åka hem till min underbara sambo och mysa, hela kvällen. Undrar om han är ledig på måndag eller inte? hmm, det får jag fråga. 
 
Oavsett så är det nu 10 dagar kvar till Fitnessfighten drar igång, känner redan nu att jag kommer att sakna brödet väldigt mycket, för även om jag vet att jag får lov att äta det så kommer jag nog att undvika det ändå för att gå ner så mycket som möjligt på min kickstartmånad. Men känner mig sjukt taggad, ska bli skönt att gå ner en del, så det inte blir lika tungt att röra sig. Vill bli vigare också. Tänker också att om jag går ner en del nu i början så kommer jag inte tappa motivationen under vintern. Målet ska jag fan nå denna gången. Men efter en bra arbetsdag ska jag äta pasta, från Tomato, dock konstigt att de öppnar 16:00 på en lördag, men jaja, det är deras förlust. 
 
Kanske ska ut på stan sedan med William, dricka några drinkar och bara ha det mysigt i solen samtidigt som vi tittar på folk, och kommenterar såklart. Kanske möter upp Lobban också, och hans tjej, får se vad de har för sig. 
Utöver detta så får ni ha en bra dag, eller jag kanske skriver igen, vem vet? 

Det första är som tjockis

Publicerad 2012-07-20 22:34:58 i träning,

 
 
 

Första inlägget blir som tjockis. Förbereder mig mentalt för Fitnessfighten, som börjar den 1 Augusti, då börjar kampen mot sockret, fettet och framförallt vågen och måttbandet. På detta kortet väger jag 79,7kg och målet till nästa sommar är att gått ner 13 kg. Mår nästa illa av att se att jag blivit så här stor, har inte sett det på så vis innan, ser inte mig själv som så här tjock när jag står och tittar i spegeln, utan enbart när jag är med på kort. Skamligt att alla hakorna får plats, haha. Får skoja lite om det för att inte må allt för dåligt.
 
Men som sagt, kampen börjar om bara 11 dagar, och frågan är om jag ska börja redan nu, på mitt egna sätt. Eller om det hämmar nedgången när jag börjar på riktigt, svårt. Programet heter Worldofshape, och man får då både ett träning och kostprogram, har en bekant som gjorde detta med ungefär samma storlek som mig, och hon gick ner 5,7kg, så hoppas att det ger samma effekt på mig. Det blir alltså inte ett enda sockerkorn på 30 dagar, inte heller en enda dag utan träning. Hoppas jag blir riktigt trött i kroppen, och inte i huvudet. Innan har jag ju varit väldigt trött i huvudet trotts att jag inte gjort något, så snart försvinner soffpotatislouise. Fick precis en idé, kanske ska skaffa Wiisport, har ju själva wiiet, men det får bli ett senare köp, 
 
 
PS, vet att kortet inte är det snygaste!

Om

Min profilbild

Mitt namn är Louise. Jag är 22 år gammal och bor på Hisingen, Göteborg tillsammans med min pojkvän. Jag studerar på Göteborgs Universitet och kommer examineras som sjuksköterska. I min blogg läser ni bland annat om min resa genom kampen om att gå ner i vikt och där med träning och kost. Självklart kommer jag också att skriva det som faller mig in just då, kanske om kläder, plugg och massa annat. Jag kan ibland tro mig veta mest, tro mig vara bäst. Passar inte det dig, stick!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela