L O U I E

Aut viam inveniam aut faciam

PT is awsome

Publicerad 2013-04-15 14:54:00 i träning,

När jag vaknade idag så kände jag bara; åh nej, träning idag.. Men så åt jag frukost, drack min kopp kaffe och bytte om. Mamma ringde och peppade mig, jag gick dit och jag värmde upp på min älskade crosstrainer. John kom och vi satte igång träningspasset. Mina armar höll på att dö, redan de första repititionerna.. MEN jag gjorde det, jag gjorde det bra dessutom (även om insikten om hur klen jag egentligen är inte var lika rolig). Men känner nu när jag är klar med min timmas träning att fy fan va grym jag är och fy fan va bra min tränare är. 
 
Kan nästan inte skriva för att mina armar är helt slut. HELT slut. haha, nu hoppar jag in i duschen och hoppas på att jag kan röra mig i eftermiddag när jag ska laga mat. 

my fantastic brother

Publicerad 2013-04-15 13:57:00 i underbara dagar,

Helgen har varit helt underbar. 
 
Var hos min bror med min käraste pojkvän och firade hans 40års dag. Det var nästan hela släkten med och vi hade såå trevligt, och roligt! Saknade dock min lillasyster och Magnus. Med dem hade det blivit en fulländad kväll! Bror min är en fin karl. Mikael, tack för en grymt bra helg och för den fantastiska grillade middagen, SÅÅÅ gott! 
 

Om

Min profilbild

Mitt namn är Louise. Jag är 22 år gammal och bor på Hisingen, Göteborg tillsammans med min pojkvän. Jag studerar på Göteborgs Universitet och kommer examineras som sjuksköterska. I min blogg läser ni bland annat om min resa genom kampen om att gå ner i vikt och där med träning och kost. Självklart kommer jag också att skriva det som faller mig in just då, kanske om kläder, plugg och massa annat. Jag kan ibland tro mig veta mest, tro mig vara bäst. Passar inte det dig, stick!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela